Jyrki Eklundpajayhteystiedot

Tuusulanjärven Paja on Järvenpäässä toimiva taidetakomo. Valmistamme yksilöllisiä metalliesineitä ja –rakenteita niin sisustamiseen kuin rakentamiseen.

Perinteisten sepäntöiden, porttien, kaiteiden ja takkavälineiden lisäksi valmistamme uniikkeja lahjaesineitä yksityisille ja yrityksille liikelahjoiksi. Valikoima ulottuu pienistä koruista rautaisiin tanssikenkiin, kitaran mallisiin takkavälineisiin ja suuriin pihaportteihin. Esimerkkejä näistä töistä löydät kuvagallerioista.

Pajan yhteydessä on pieni myymälä/näyttelytila, jossa pyrimme pitämään jatkuvasti pientä valikoimaa mitä erilaisempia tuotteita. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan kuitenkin asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä.

Teemme tiivistä yhteistyötä pajan naapurissa sijaitsevan Vaskitsa-yrityksen taide/kultaseppä Antti Niemisen kanssa. Vaskitsa toteuttaa oman mallistonsa lisäksi yksilöllisiä tilaustöitä kaikista metalleista, jalometalleista alumiiniin. www.vaskitsa.com

Tuusulanjärven pajan sepät ovat Taidesepät ry:n jäseniä ja mukana aktiivisesti yhdistyksen toiminnassa. Lisätietoa yhdistyksestä www.taidesepat.fi

Tuusulanjärven paja messuilla:
Kuvia galleriassa.